În Ialomiţa, procentul de promovare la bacalaureat este de 62.75 la sută,cu circa 11 procente mai mic decât anul trecut când au promovat, înainte de contestaţii, 73.72 dintre liceeni. Trei elevi au media 10 în acest judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din datele furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Ialomiţa, înainte de contestaţii, 62.75 la sută dintre liceenii din acest judeţ au promovat, rezultatele fiind mai slabe decât la sesiunea de vară a bacalaureatului de anul trecut când s-a înregistrat o rată de promovare de 73. 32 la sută.

În judeţul Ialomiţa se înresgistrează 3 medii de 10, obţinute de eleve de la liceele Matei Basarab şi Mihai Viteazul din Slobozia.

Există însă şi unităţi de învăţământ unde rata de promovare a fost 0, aşa cum s-a întâmplat la Liceul Tehnologic „Iordache Zossima” din Armăşeşti, unde niciunul dintre candidaţii înscrişi la Bacalaureat nu a reuşit să promoveze examenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.