Mai puţin de jumătate dintre candidaţii care s-au înscris la examenul de bacalaureat în această sesiune în judeţul Giurgiu au reuşit să promoveze, cea mai mare medie obţinută la nivelul acestui judeţ fiind 9,91.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 În Giurgiu rata promovabilităţii la examenul din această sesiune este, înaintea contestaţiilor, de puţin peste 40 la sută.

Cea mai mare medie obţinută în această sesiune a examenului de bacalaureat în judeţul Giurgiu este 9,91, reuşita aparţinând unei absolvente a Liceului Teoretic „Dimitrie Bolintineanu” din Bolintin Vale.

Topul candidaţilor care au reuşit să ia bacalaureatul cu medii mari în judeţul Giurgiu este completat de absolvenţi ai Colegiului Naţional „Ion Maiorescu” din Giurgiu.

La nivelul judeţului sunt însă mult mai mulţi cei care nu au reuşit examenul de bacalaurat.

În Giurgiu, rata promvabilităţii este 40,73 la sută.

La nivelul judeţului există unităţi de învăţământ unde doar câţiva dintre candidaţi au reuşit dă obţină peste 6 la examenul de bacalaureat.

La Liceul Tehnologic din Prundu un singur candidat a reuşit examenul, în timp ce la Liceul Tehnologic „Mihai Viteazul” din Călugăreni doar trei cadidaţi au obţinut diploma de bacalaureat.

În judeţul Giurgiu s-au înscris la examenul de bacalaureat în această sesune 1409 absolvenţi de liceu şi dintre aceştia doar 574 au reuşit să ia examenul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.