Un singur candidat din judeţul Dâmboviţa a reuşit să treacă examenul de bacalaureat cu media 10, fiind vorba despre un absolvent al Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte. Alţi doi candidaţi au luat examenul cu media 9.9, în timp ce peste 40 la sută dintre candidaţi nu au promovat examenul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivelul judeţului Dâmboviţa rata de promovare la examenul de bacalaureat este de 57,8 la sută înainte de depunerea contestaţiilor.

În judeţ un singur candidat a obţinut media maximă la examen, fiind vorba despre un absolvent al Liceului de Arte „Bălaşa Doamna” din Târgovişte.

Doi dintre candidaţi au promovat  bacalaureatul cu media 9,9, iar şase dintre cei care au obţinut diploma de bacalaureat au media minimă.

În acest judeţ s-au înscris la examenul de bacalaureat în sesiunea din vară 3191 şi au fost declaraţi reuşiţi 1847 dintre aceştia. Trei dintre candidaţi au fost eliminaţi din examen, iar alte câteva zeci nu s-au prezentat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.