Rata de promovare a examenului de bacalaureat în judeţul Călăraşi, înainte de contestaţii, este de 49,4 la sută, doi dintre candidaţi reuşind să obţină media maximă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform rezutatelor publicate de Ministerul Educaţiei, din totalul de 1588 de candidaţi înscrişi în această sesiune la examenul de bacalaureat în judeţul Călăraşi doar 771 au reuşit să obţină medii peste 6.

Astfel, rata de promovare înainte de contestaţii este de 49,4 la sută.

Doi dintre candidaţi au reuşit să obţină media maximă, fiind vprba despre absolvenţi ai unor licee teoretice din municipiul Călăraşi, respectiv Olteniţa.

La nivelul judeţului, zeci de candidaţi care s-au înscris la examenul de bacalaureat nu s-au prezentat, iar trei dintre candidaţi au fost eliminaţi pentru fraudă.

La liceul Tehnologic „Duiliu Zamfirescu” din Dragalina doar un candidat a reuşit să ia bacalaureatul cu media 6,66. Tot un candidat a reuşit să ia examenul şi la Liceul Tehnologic „Ion Ghica” din Olteniţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.