Şase dintre candidaţii care au susţinut examenul de bacalaureat în judeţul Argeş au bţinut medii de 10. În schimb, în mai multe licee din judeţ niciun candidat nu a fost declarat reuşit în această sesiune a bacalaureatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Şase dintre absolvenţii de liceu care s-au înscris la examenul de bacalaureat în această sesiune în judeţul Argeş au reuşit să promoveze cu media 10. Patru dintre aceştia sunt absolvenţi ai aceluiaşi liceu, respectiv Colegiul Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti. Ceilalţi doi au absolvit Colegiul Naţional „Zinca Golescu” din Piteşti, respectiv Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni.

Tot în Argeş, şase dintre candidaţii înscrişi la examenul de bacalaureat au reuşit să obţină diploma cu media 6,00, iar alţi opt au trecut examenul cu media 6,01.

La nivelul judeţului sunt şi unităţi de învăţământ liceal cu o rată a promovabilităţii egală cu zero sau foarte mică. Spre exemplu, la Liceul Tehnologic „Finu Brătianu” din Ştefăneşti un sigur absolvent s-a înscris la examenul de bacalaureat, iar acesta a fost decarat respins.

Situaţia este aceeaşi la Liceul Tehnologic „I. C. Petrescu” din Stâlpeni, unde toţi cei 24 de candidaţi care s-au prezentat la examen au obţinut medii mai mici de 6.

La Liceul Tehnologic din Mărăcineni un singur candidat a luat examenul de bacalaureat.

De asemenea, la Liceul Tehnologic „Astra” Piteşti din 67 de înscrişi doar şapte au reuşit examenul de bacalaureat.

În judeţul Argeş s-au înscris la examenul de bacalaureat în această sesiune 4786 de absolvenţi şi au reuşit să ia examenul 2915 dintre aceştia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.