Localnicii din oraşul prahovean Azuga care au fost evacuaţi vineri seară din cauza unei alunecări de teren care poare ajunge la casele lor au fost cazaţi într-o pensiune din localitate şi într-o sală de sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate de reprezentanţii ISU Prahova,  cele 130 de persoane care au fost evacuate vineri seara din casele lor ameninţate de o alunecare de teren produsă la Azuga se află  la o pensiune, în timp ce o parte dintre ei au rămas în sala de sport a oraşului.
Astfel, 40 de femei şi copii au fost cazaţi la o pensiune, iar 90 sunt la o sală de sport.
Strada Umbroasa, unde s-a produs alunecarea de teren, este inundată, la fel şi cele 30 de gospodării aflate în apropierea zonei unde s-a produs alunecarea de teren. 
Pe de altă parte, autorităţile lucrează, sâmbătă dimineaţă,  pentru deblocarea cursului pârâului Azuga,  blocat din cauza valului de pământ dislocat.
La faţa locului intervin pompieri, lucrători au Serviciului de Gospodărire a Apelor, de la Diecţia Silvică şi de la Agenţia pentru Protecţia Mediului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.