Avocatul familiei de români din SUA care a adoptat-o pe Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă preluată în mod brutal de autorităţi de la asistentul maternal, face publice duminică noi imagini în care copilul pare fericit în noua familie. La Craiova, mai multe persoane plecate din Baia de Aramă protestează, considerând că fetiţa a fost preluată în mod abuziv şi cerând asigurări că fetiţa este bine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avocatul Liviu Belulescu a făcut publice duminică noi imagini în care apare Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, preluată vineri de  la asistentul maternal, ca urmare a adoptării ei de către o familie de români din SUA. 

Fetiţa pare fericită, se joacă şi pare că are numeroase activităţi împreună cu noua ei familie.

”Sorina Săcărin face prăjituri împreună cu mama ei”, scrie avocatul familiei adoptive, precizând că are acordul familiei pentru a posta imaginile.

 

Într-o altă înregistrare video, fetiţa se joacă alături de alţi copii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.