Unii pasageri ai avionului Tarom blocat pe aeroportul din Amsterdam nu au fost informaţi că va veni o aeronavă Tarom duminică dimineaţă pentru a-i transporta la Bucureşti şi au fost uitaţi la hotelul de lângă aeroport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei 120 de pasageri a unei curse Tarom au rămas blocaţi peste 12 ore în aeroportul din Amsterdam din cauza unor probleme tehnice ale aeronavei care urma să-i aducă în ţară. Pasagerii s-au plâns de serviciile proaste de comunicare ale companiei de stat, iar unii dintre ei au dormit în aeroport.

Un pasager a afirmat că a primit pe Facebook o confirmare că va veni o aeronavă Tarom duminică dimineaţă pentru a-i prelua pe călători.

Compania a trimis duminică dimineaţă un avion care să-i preia pe pasageri, dar unii pasageri, care au dormit la hotelul de lângă aeroport, au fost uitaţi acolo, potrivit Digi24.

Astfel, aeronava a decolat spre Bucureşti fără toţi pasagerii din avionul blocat. Cursa era programată să plece spre Bucureşti în jurul orei 10:00, ora României.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.