Autorităţile propun prelungirea carantinei în municipiul Sibiu pentru încă o săptămână, incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus fiind de 7,43 la mie. Alte şase localităţi din judeţ sunt vizate de aceeaşi propunere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Astăzi, 6 decembrie a.c. a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu. În cadrul şedinţei, cu respectarea prevederilor art. 12 din Legea 136/2020 s-au aprobat 7 hotărâri care vizează solicitarea către Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de emitere a Ordinului Comandantului Acţiunii pentru prelungirea cu 7 zile, începând cu data de 07.12.2020, ora 05:00, a măsurii de carantină zonală în Municipiul Sibiu, localitatea Şelimbăr, oraşul Cisnădie, oraşul Tălmaciu, Municipiul Mediaş, oraşul Avrig şi localitatea Orlat”, a transmis, duminică seară, Prefectura Sibiu. 
 
Incidenţa cumulată a cazurilor de coronavirus în municipiul Sibiu este de 7,43 la mie, scăzând de la 13,65 cât a fost înainte de intrarea în carantină. 
 
Municipiul Sibiu este în carantină din 16 noiembrie. 
 
În judeţul Sibiu, de la debutul pandemiei şi până în prezent, au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, 14.891 de persoane (dintre care 14.327 adulţi şi 564 copii). Până la data curentă au fost vindecate 9.024 de persoane, iar 465 persoane au decedat (5 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.