Autorităţile din Bucureşti anunţă, miercuri, că s-a finalizat montarea tăblierului metalic la Pasajul Doamna Ghica, iar de sâmbătă va fi deschisă în zonă circulaţia pentru tramvaie. Traficul rutier va fi reluat din toamnă, întrucât mai sunt necesare lucrări. ”Lucrările de investiţii se fac cu bani, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci”, a afirmat primarul general, Nicuşor Dan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Suntem în termen. S-a finalizat montarea tablierului metalic. Conform graficului, la începutul acestei toamne o să se circule pe pod şi, începând de sâmbătă, o să circule tramvaiul, o să se reia circulaţia tramvaiului”, a anunţat, miercuri, primarul general al Capitalei,. Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă susţinută la Pasajul Doamna Ghica.

Primarul a afirmat că, pentru investiţii, sunt necesari bani: ”Vreau să spun un singur lucru - lucrările de investiţii se fac cu bani, cu bani plătiţi la timp, nu se fac cu plânsete, nici cu lozinci. Am preluat o gaură în mijlocul oraşului şi conturile blocate. Mai întâi am rezolvat situaţia financiară şi după ce am avut banii, lucrurile merg cu greu, dar de la sine cumva”.

Întrebat cum poate fi rezolvată situaţia aglomeraţiei din Bucureşti, întrucât pasajul rezolvă situaţia doar într-o intersecţie, primarul a afirmat că este nevoie de viziune.

”Soluţia este inelul median. Pentru inelul median, zona de aici înspre sud, avem în execuţie studiul de fezabilitate pentru zona înspre nord. Am avut hotărâre de Consiliu General şi am lăsat Primăria Sectorului 2 să facă achiziţia studiului de fezabilitate. Deci, pe tot ce înseamnă infrastructură, ca să fii serios şi să nu începi heirupis, cum s-a întâmplat cu podul ăsta, ca să fii serios trebuie să parcurgi mai mulţi şi durează”.

Primarul a afirmat că fostei administraţii i-au lipsit viziunea şi banii pentru a face aceste lucruri.

Urmăreşte conferinţa News.ro ”Perspectivele macroeconomice şi fiscale ale României pe 2023”, joi, 30 martie, începând cu ora 10.00, pe www.News.roFacebook News.ro si  Profit News TV.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.