Un autocar care transporta 52 de persoane, între care 40 de elevi ai unei şcoli din Bucureşti, a rămas blocat, joi după-amiază, pe Platoul Bucegi, în zona Piatra Arsă. În urma unui apel la 112, jandarmii prahoveni au intervenit şi au dus motorină, iar după ce au constatat că autocarul nu porneşte au stabilit ca trei microbuze să îi coboare pe copii de pe munte. Aceştia au fost duşi în Sinaia după o întârziere de aproximativ cinci ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit rerezentanţilor Jandarmeriei Prahova, jandarmii au intervenit, joi după-amiază, în sprijinul unui grup de turişti care au rămas blocaţi la Piatra Arsă, în Masivul Bucegi, după ce autocarul cu care au urcat nu a mai pornit.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC

4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Iniţial, jandarmii au cărat motorină cu canistrele pentru a face plinul autocarului, în condiţiile în care s-a presupus că vehiculul nu porneşte fiindcă nu poate trage motorină. Ulterior, şoferul a constatat căautocarul are defecţiune tehnică, iar în zonă au fost trimise trei microbuze care i-au preluat pe turişti pentru a-i coborî în staţiunea Sinaia.

Grupul de 52 de persoane include 40 de elevi cu vârste cuprinse între 9 şi 12 ani care studiază la o şcoală particulară cu predare după modelul finlandez, din Bucureşti.

La ora trasmiterii acestei ştiri, cei 52 de turişti sunt coborâţi către Sinaia, iar microbuzele sunt însoţite de către autospeciale ale Jandarmeriei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.