Un autocar în care se află aproximativ 40 de pasageri a fost implicat, duminică dimineaţă, într-un accident pe Drumul Naţional 1, în judeţul Sibiu. O maşină care a fost pierdută de sub control a pătruns pe contrasens şi a lovit autocarul. 

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Sibiu: Pasagera din autoturismul care a intrat într-un autocar pe DN 1 a murit; traficul se desfăşoară alternativ

Potrivit poliţiştilor sibieni, un accident s-a produs, duminică dimineaţă, pe DN 1, în zona denumită Hula Bradului, fiind implicate un autocar cu 40 de pasageri şi un autoturism.

”Accident rutier grav, pe fondul vitezei neadaptate. Şoferul unui turism condus spre Braşov, pe fondul vitezei neadaptate în curbă la stânga, carosabil ud, pierde controlul directiei, patrunde pe contrasens si intra in coliziune cu un autocar”, au precizat poliţiştii.

Potrivit acestora, o pasageră din autoturism este inconştientă, iar o pasageră din autocar a fost rănită, posibil uşor. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de Poliţie şi pompieri, traficul în zonă fiind îngreunat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.