O aeronavă a companiei Tarom a aterizat de urgenţă, joi, pe Aeroportul Timişoara, după ce unei femei, pasager în cursa aeriană Bucureşti - Madrid, i s-a făcut rău şi ar fi leşinat în timpul zborului. Din primele informaţii, aceasta ar avea COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Joi, în jurul orei 10.00, ”o cursă aeriana a companiei Tarom ce zbura pe ruta Bucureşti-Madrid, cu 183 de pasageri, a aterizat la Timişoara, pentru o urgenţă medicală intervenită la unul dintre pasageri. Urmează ca aeronava să decoleze de la Timişoara în scurt timp”, transmit reprezentanţii Aeroportului Timişoara.
 
Din primele informaţii, pasagera căreia i s-a făcut rău şi a leşinat în avion a fost depistată cu COVID-19, în urma testării rapide, fiind preluată de o ambulanţă şi transportată la spital. Femeii urmează să i se facă şi un test RT-PCR.
 
Potrivit medicilor, în cazul femeii, care are 65 de ani, există şi suspiciuni de infarct.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.