Reprezentanţii Asociaţiei "Împreună pentru A8", care militează pentru construirea autostrăzii Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş, susţin că orice întârziere a proiectului reprezintă "o bătaie de joc" la adresa locuitorilor din regiune şi anunţă că vor monitoriza în acest an proiectele de infrastructură din zona Moldovei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vicepreşedintele Asociaţiei "Împreună pentru A8", Cătălin Urtoi, a scris, duminică, pe Facebook, că în 2021 vor fi monitorizate proiectele de infrastructură în regiunea Moldovei, inclusiv cel privind autostrada Ungheni-Iaşi-Târgu Mureş.

"Vom fi foarte atenţi la activitatea celor de care depinde implementarea proiectelor de infrastructură în regiunea Moldovei. Asociaţia noastră nu va face niciun compromis politic în legătură cu A8. Mai important este să trecem Carpaţii spre Vest până în 2030, decât interesele de grup, de partid, sau personale", a afirmst Cătălin Urtoi, vicepreşedinte "Împreună pentru A8".

El a adăugat că orice întârziere a acestui proiect reprezintă "o bătaie de joc" la adresa celor peste patru milioane de locuitori care trăiesc şi muncesc în regiunea Moldovei.

"Autostrada Unirii este un proiect strategic de ţară, un proiect care va dezvolta regiunea Moldovei şi care va duce la creşterea economiei naţionale", au afirmat reprezentanţii Asociaţiei "Împreună Pentru A8".

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.