Asistenta medicală filmată în secţia de pediatrie a Spitalului judeţean de urgenţă Târgovişte în timp ce brusca un nou născut pe care îl hrănea cu biberonul este cercetată penal pentru săvârşirea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia a fost audiată marţi timp de peste o oră de către poliţişti.

Poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii criminale din cadrul poliţiei judeţene Dâmboviţa au deschis un dosar penal şi o cercetează în libertate pentru rele tratamente aplicate minorului

Tot marţi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a dispus încetarea contractului de muncă al asistentei, decizia fiind luată de managerul unităţii medicale la propunerea comisiei de disciplină care a anchetat cazul.

Femeia, care este însărcinată în patru luni, lucra ca asistent medical la Secţia de pediatrie a spitalului de doi ani.

Imaginile în care asistenta este surprinsă în timp ce bruschează un nou născut au fost publicate marţi pe Facebook de o femeie care le-a filmat dintr-un salon, printr-o uşă de sticlă.

Copilul bruscat este orfan, el fiind abandonat în spital încă de la naştere.

 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.