Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte a dispus încetarea contractului de muncă al asistentei fimate de mama unui pacient în timp ce brusca un bebeluş, decizia fiind luată de managerul unităţii medicale la propunerea comisiei de disciplină care a anchetat cazul, anunţă spitalul într-un comunicat remis presei marţi seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În urma incidentului, mediatizat prin reţeaua de socializare Facebook şi preluat de presă,    s-a convocat de urgenţă Comisia de Disciplină a SJUT, care, după audieri şi dezbateri, a propus încetarea disciplinară a raportului de muncă. Managerul instituţiei a luat act de decizia Comisiei şi a dispus în consecinţă încetarea contractului de muncă” se arată într-un comunicat dat publicităţii de Spitalul Judeţean de Uregnţă din Târgovişte marţi seară, la câteva ore după apariţia imaginilor în care se vede cum un cadru medical trânteşte un bebeluş în timp ce îl hrăneşte cu un biberon.  

Angajata concediată lucra ca asistent medical la Secţia de pediatrie a spitalului de doi ani.

Imaginile în care asistenta este surprinsă în timp ce bruschează un nou născut au fost publicate marţi pe Facebook de o femeie care le-a filmat dintr-un salon, printr-o uşă de sticlă.

Copilul bruscat este orfan, el fiind abandonat în spital încă de la naştere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.