Un tânăr în vârstă de 21 de ani a murit, iar altul, de 23 de ani, a fost rănit după ce autoturismul în care se aflau s-a răsturnat pe DN7C, în judeţul Argeş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc pe drumul naţional 7C, în localtatea argeşeană Merişani. Primele cercetări ale poliţiştilor arată că un tânăr în vârstă de 21 de ani din localitatea Merişani a pierdut controlul asupra direcţiei de mers în timp ce circula dinspre Piteşti către Curtea de Argeş, maşina sa a lovit un autoturism parcat şi s-a răsturnat. Tânărul şofer a murit pe loc, fiind scos de către echipajul de descarcerare din autoturism. Pasagerul în vârstă de 23 de ani a fost rănit, fiind preluat de către un echipaj medical şi dus la spital. El era conştient la momentul sosirii salvatorilor la locul accidentului. Poliţiştii fac verificări pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.