Un bărbat care în urmă cu opt ani a fost condamnat pentru tâlhărie, executând trei ani de detenţie, l-a bătut pe fiul unei femei care a fost martor în acel dosar, victima având nevoie de cel puţin 11 zile de îngrijiri medicale. Suspectul a fost în primă fază reţinut, după care s-a dispus cercetarea sa sub control judiciar pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În ziua de 18 noiembrie a.c.,  poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, şi au reţinut un bărbat de 36 de ani, din Recea. Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 15 noiembrie a.c., cel în cauză ar fi agresat un alt bărbat, de 43 de ani, cauzându-i leziuni care au fost estimate din punct de vedere medico-legal la 11-12 zile de îngrijiri medicale. În aceleaşi împrejurări, cel în cauză ar fi ameninţat cu acte de violenţă şi pe o altă femeie, rudă a celui lovit, sub motivarea că aceasta a fost martor într-un dosar penal în care cel în cauză a fost condamnat. În aceeaşi zi, bărbatul ar fi distrus şi un geam al unui bar din localitatea de domiciliu. După administrarea probatoriului, bărbatul de 36 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în ziua de 19 noiembrie a.c., a fost dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar”, informează, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.
 
Surse judiciare au declarat, pentru News.ro, că suspectul a fost condamnat pentru tâlhărie în anul 2014, executând trei ani de închisoare. După ce a fost eliberat, el a plecat din ţară, iar recent a revenit în România, unde l-a întâlnit pe fiul unei femei care a fost martor în dosarul în care a agresorul a fost condamnat. Pe bărbat l-a bătut, iar pe mama acestuia a ameninţat-o.
 
Suspectul este cercetat în continuare pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare, distrugere şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.