Un bărbat din judeţul Argeş a fost arestat preventiv, sub acuzaţiile de viol şi rele tratamente aplicate minorului, el fiind suspectat că şi-a bătut şi violat fiica în vârstă de 15 ani. Mama tinerei este cea care l-a reclamat pe agresor la poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate miercuri de către oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, poliţiştii au fost sesizaţi luni, 29 noiembrie, de către o femeie din oraşul Ştefăneşti, despre faptul că soţul său a agresat-o pe fiica adolescentă pe care o au împreună. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti. În urma cercetărilor, s-a stabilit că cel în cauză ar fi întreţinut relaţii sexuale, prin constrângere, cu fiica sa şi, totodată, ar fi lovit-o în mai multe rânduri”, informează IPJ Argeş.

Luni seară, bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a fost reţinut, iar în cursul zilei de marţi a fost prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, magistraţii Judecătoriei Piteşti admiţând propunerea procurorilor. Agresorul este cercetat pentru viol şi rele tratamente aplicate minorului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.