Un şofer din judeţul Argeş a primit amenzi totale în valoare de aproape 1.900 de lei după ce a fost prins de către poliţişti încălcând mai multe reguli de circulaţie. În plus, în urma verificărilor, agenţii au constatat că bărbatul are şi permisul de conducere suspendat, deschizând, pe numele lui, dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul a atras atenţia unui echipaj de poliţie când, sâmbătă seară, nu a semnalizat în momentul în care a virat la stânga, pe un drum comunal din localitatea Băiculeşti.

Poliţiştii care l-au oprit în trafic pentru această abatere au constatat că bărbatul nu purta centura de siguranţă. Testul cu aparatul etilotest, a arătat că bărbatul că se afla sub influenţa alcoolului, valoarea alcoolemiei fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru aceste contravenţii, el a primit amenzi totale în valoare de 1.885 de lei, precum şi 4 puncte penalizare.

Verificările făcute de către poliţişti au arătat, de asemenea, că argeşeanul figura cu dreptul de a conduce suspendat, motiv pentru care pe numele lui a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere fără drept.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.