Un şofer din judeţ Argeş a fost amendat cu 580 de lei şi a rămas fără permisul de conducere pentru 30 de zile pentru că a depăşit o coloană de maşini la un semafor şi a trecut pe culoarea roşie. Poliţiştii au aflat de acest caz după ce un alt şofer, care a filmat scena cu o cameră de bord, a postat imaginile pe internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imaginile postate pe un grup public de Facebook, se vede cum un autoturism opreşte la culoarea roşie a unui semafor, al doilea autoturism, care are cameră de bord, opreşte şi el, un pieton traversează pe trecere, iar un alt autovehicul depăşeşte coloana oprită şi trece cu viteză pe culoarea roşie a semaforului. 
După ce imaginile au apărut pe internet, sâmbătă seară, poliţiştii Biroului Rutier Piteşti au făcut verificări.
„S-a stabilit că evenimentul a avut loc pe strada Vasile Pârvan din municipiul Piteşti, în după-amiaza zilei de 13 martie. Poliţiştii au identificat conducătorul auto, un tânăr, de 21 de ani, din comuna Suseni, care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă de 580 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, fiind aplicată şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce, pentru 30 de zile”, a transmis luni Poliţia judeţeană Argeş. 
Poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie.
„Conducătorilor auto le reamintim că timpul este preţios pentru toată lumea”, au mai precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.