Un bărbat din Piteşti a fost implicat, sâmbătă, în două accidente rutiere, în decurs de câteva ore. În urma celui de-al doilea eveniment poliţiştii au constatat că şoferul are o alcoolemie care depăşeşte 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi au deschis dosar penal pe numele acestuia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şoferul piteştean a ajuns în atenţia poliţiştilor sâmbătă seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc pe drumul naţional 73.

Poliţiştii care au făcut cercetarea la locul accidentului au constatat că piteşteanul, î vârstă de 55 de ani, aflat la volanul unui autoturism care circula dinspre Mioveni către Piteşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a lovit parapetul care desparte sensurile de mers şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, celălalt şofer implicat, de un bărbat de 24 de ani, din Mărăcineni şi o pasageră aflată î maşina condusă de acesta au fost răniţi şi duşi la spital.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a reieşit faptul că, anterior, bărbatul de 55 de ani fusese implicat într-un alt eveniment rutier, fără victime, pe DN 73 E, cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, din Mioveni, dar si-a continuat deplasarea. În urma testării tuturor conducătorilor auto din cele două evenimente rutiere cu aparatul etilotest, pentru bărbatul de 55 de ani, acesta a indicat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs cele două accidente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.