Autorităţile din judeţul Argeş au anunţat, luni, că şase persoane - doi angajaţi şi patru beneficiari - de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale sunt infectate cu virusul SARS-COV-2. Cei şase se adaugă altor 24 de angajaţi şi internaţi în centre ale DGASPC Argeş diagnosticaţi anterior cu COVID-19, în aceste condiţii fiind dispusă testarea sau retestarea angajaţilor şi a celor internaţi în toate cele 21 de centre sociale aflate în subordine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”În urma testărilor din data de 07.07.2020, la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2 un număr de patru beneficiari şi doi angajaţi”, a anunţat, luni după-amiază, Consiliul Judeţean Argteş, într-un comunicat remis News.ro. 
 
La sfârşitul săptămânii trecute, autorităţile din judeţ au anunţat că în urma testărilor efectuate tot în 7 iulie, la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti şi Centrul de Copii ”Sfântul Andrei” din Piteşti, au fost confirmaţi pozitiv cu virusul SARS-COV-2  zece angajaţi şi 15 beneficiari.
 
Toţi cei diagnosticaţi sunt asimptomatici, precizează sursa citată.
 
În aceste condiţii, pe lângă măsurile de prevenire a răspândirii bolii, a fost dispusă testarea sau retestarea tuturor angajaţilor şi beneficiarilor din toate cele 21 de servicii de tip rezidenţial din subordinea DGASPC Argeş. Astfel, până în 29 iulie vor fi testate în total de 1.355 de persoane, din care 728 de angajaţi şi 627 de beneficiari.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.