Un pui de căprioară blocat într-un canal, în apropierea pădurii Trivale din judeţul Argeş, a fost salvat de către jandarmi, împreună cu pompieri şi reprezentanţi ai unei asociaţii a vânătorilor. Aceştia au intervenit după ce o persoană a sunat la 112 anunţând că animalul se află în pericol. Puiul a fost eliberat în mediul lui natural.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul a fost primit duminică la 112, o persoană anunţând că în zona Pădurii Trivale,  în apropierea Grotei Trivale, se află un pui ce căprioară blocat într-un canal. 
„Ajuns la faţa locului, echipajul de jandarmi a găsit puiul de căprioară speriat şi prins în canalul de colectare, ceea ce-i punea viaţa in pericol. Împreună cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Argeş şi Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Argeş, am reuşit să scoatem puiul de căprioară”, transmit oficialii Inspectoratului de Jandari Judeţean Argeş. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.