Peste 400 de elevi de la două dintre cele mai cunoscute colegii naţionale din municipiul Piteşti s-au vaccinat, sâmbătă, împotriva infecţiei provocate de SARS-CoV-2, în cadrul unei campanii derulate de Inspectoratul Şcolar şi Direcţia de Sănătate Publică Argeş. Vaccinarea a avut loc la sediile celor două unităţi de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Peste 240 de elevi ai Colegiului Naţional „Ion C. Brătianu” din Piteşti şi peste 170 de liceeni de Colegiul Naţional „Zinca Golescu" Piteşti  au fost vaccinaţi, sâmbătă, cu serul Pfizer-BioNTech în cadrul unei campanii organizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean, Direcţia de Sănătate Publică Argeş şi de  Instituţia Prefectului.
Vaccinarea a avut loc la sediile celor două licee, fiind realizată de către echipele mobile formate din medici de familie din judeţul Argeş. 
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
Prefectul judeţului, Emilia Mateescu, a vizitat cele două colegii pentru a vedea cum se desfăşoară procesul de imunizare. 
Reprezentanţii Cancelariei Prefectului Judeţul Argeş au transmis sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, că sunt aşteptaţi pentru vaccinare şi alţi elevi care nu s-au înscris pe listele pentru vaccinare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.