Prefectul judeţului Argeş, Radu Perianu, anunţă că, în contextul descoperirilor făcute de procurori în azilurile din Ilfov, a semnat, vineri, un ordin prin care va înfiinţa şi coordona activitatea unei comisii de control privind centrele rezidenţiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi copiilor, care funcţionează în acest judeţ. „Nu voi tolera, nu voi accepta şi mă voi asigura că sunt sancţionate dur abuzurile”, transmite prefectul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cazul de la Ilfov a adus în atenţia opiniei publice şi a multor instituţii, situaţia azilurilor de bătrâni. Voi lua atitudine şi am semnat astăzi un ordin prin care voi înfiinţa şi conduce o comisie de control privind centrele rezidenţiale destinate persoanelor vârstnice, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi copiilor, care funcţionează în Argeş”, a anunţat. Vineri, Radu Perianu.
Acesta a precizat că din comisia care urmează a fi înfiinţată vor face parte mai multe instituţii cu atribuţii privind controlul, inclusiv Poliţia judeţeană Argeş. 
„Nu voi tolera, nu voi accepta şi mă voi asigura că sunt sancţionate dur abuzurile, umilirea celor aflaţi în nevoie şi îi anunţ de acum pe cei care se gândesc că  mai pot ocoli legea şi lucra în detrimentul beneficiarilor, că îi aşteaptă o soartă grea!”, a mai transmis prefectul judeţului Argeş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.