Colegiile Naţionale „Ion C. Brătianu”, „Zinca Golescu” şi ”Alexandru Odobescu”, toate din Piteşti, sunt liceele din Argeş cu cele mai mari medii de admitere din judeţîn urma repartizării computerizate din acest an. Absolvenţii cu cele mai mari medii au optat pentru specializările din cadrul profilului real, respectiv Matematică-Informatică şi Ştiinţe ale naturii, unde mediile de admitere la cele trei licee sunt peste 8,50. În ceea ce priveşte profilul Uman, cea mai mică medie de admitere la specializarea Filologie la CN „Ion C. Brătianu” din Piteşti este 8,99, la clasa cu predare bilingv română-engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nouă absolvenţi de gimnaziu din judeţul Argeş au intrat la liceu cu medii mai mici de 3. Cea mai mică medie de admitere a fost 2,30, iar elevul cu această medie va studia la specializarea Economic din cadrul Liceului Tehnologic Nr. 1 Mărăcineni.

Peste 200 de locuri au rămas libere la liceele din judeţul Argeş. Unele dintre acestea sunt la specializări precum Matematică-Informatică din cadrul Liceelor teoretice din Costeşti sau Topoloveni, dar şi la filologie, la Colegiul Naţional „Alexandru Odobescu” din Piteşti. Cele mai multe locuri neocupate sunt la specilaizări precum Mecanică la licee tehnologice3 din Ştefăneşti, Stâlpeni, Mozăceni sau Câmpulung.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.