Un incendiu de proporţii izbucnit sâmbătă dimineaţă în oraşul Câmpulung Muscel a distrus acoperişurile a două case, şi trei autoturisme şi a afectat balcoanele a zece scări de blocuri şi alte opt autovehicule. Proprietarul casei în care a izbucnit focul a fost rănit, iar locatarii blocurilor vecine s-au autoevacuat din cauza flăcărilor şi a fumului dens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, focul a izbucnit sâmbătă dimineaţă pe strada I. C. Brătianu şi Câmpulung Muscel. Flăcările au cuprins iniţial acoperişurile a două case, însă s-au extins şi la alte 11 autoturisme parcate în zonă. Trei dintre autovehicule au fost complet distruse de foc, alte opt fiind parţial afectate din cauza radiaţiei căldurii. Flăcările au ajuns până la blocurile de locuit din zonă, ai căror locatari s-au autoevacuat din cauza riscului de extindere şi a fumului dens. Balcoanele unora dintre blocuri au fost de asemenea afectate.
Proprietarul casei în care a izbucnit incendiul a fost rănit, el diferind arsuri de gradele unu, doi şi trei pe mâini.  Focul a fost stins după o intervenţie care a durat mai multe ore.  Pompierii de la ISU Argeş au stabilit drept cauză probabilă a incendiului „efectul termic al curentului electric”.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.