Mai multe gospodării din localitatea argeşeană Sălătrucu au fost inundate, sâmbătă după amiază, în urma unei avarii produse la o conducă de alimentare cu apă. La faţa locului au fost solicitate forţele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru evacuarea apei care a acoperit curţi şi a intrat în beciuri. Alimentarea cu apă în zonă a fost oprită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În urma avariei de mari dimensiuni care a avut loc la o conducă cu apă, patru gospodării din localitatea Sălătrucu au fost afectate de inundaţii, sâmbătă după amiază. Apa a acoperit două curţi şi a intrat în două beciuri, dar şi într-o bucătărie de vară, localnicii solicitând intervenţia autorităţilor pentru evacuarea apei cu motopompe.
Alimentarea apei pe conducta avariată a fost oprită. La locul incidentului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Curtea de Argeş cu două motopompe.
 
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.