Doi cetăţeni ucraineni, care în noaptea de vineri spre sâmbătă au campat în zona de munte a judeţului Argeş, au fost coborâţi de către jandarmii montani după ce au cerut sprijinul acestora în condiţiile în care în zonă şi-au făcut apariţia animale sălbatice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi ucraineni şi-au aşezat cortul în apropierea localităţii Bughea de Sus, însă s-au speriat în momentul în care au apărut animale sălbatice, ei cerând sprijinul autorităţilor.

„În urma discuţiilor purtate, turiştii, care nu aveau mijloc de transport şi nici nu cunoşteau zona, au decis să fie însoţiţi de jandarmi până la o pensiune din apropiere, unde au rămas peste noapte”, a transmis Jandarmeria Argeş.

Jandarmii le recomandă turiştilor care merg la camping în zonele montane să aleagă doar spaţii amenajate şi să folosească echipament adecvat drumeţiilor pe munte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.