Copiii şi angajaţii unei creşe şi grădiniţe din oraşul Mioveni, judeţul Argeş, au fost evacuaţi, joi, după ce s-a declanşat alarma de incendiu în clădire. Pompierii au făcut verificări, stabilind că nu era nicio situaţie de urgenţă. Inspectorul şcolar general adjunct Constantin Creţu afirmă că, din datele primite de la administraţia locală, a fost vorba despre un senzor defect care s-a declanşat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Argeş, joi s-a primit o sesizare de declanşare a unei alarme de incendiu la o unitate de învăţământ din oraşul Mioveni, pe Aleea Căminului.
 
Este vorba despre un spaţiu unde funcţionează o grădiniţă şi o creşă.
 
Personalul de la locul de muncă a evacuat copiii, iar echipajele de intervenţie, în urma recunoaşterii, nu au identificat nicio situaţie de urgenţă. Ca urmare, unitatea de învăţământ şi-a reluat activitatea normală.
 
Inspectorul şcolar general adjunct al ISJ Argeş, Constantin Creţu, a declarat pentru News.ro că potrivit unei informări primite telefonic de la reprezentanţii administraţiei locale a fost vorba despre declanşarea unui senzor defect al instalaţiei de avertizare la incendiu.
 
”Personalul unităţii a respectat întocmai procedurile, au fost evacuaţi şi copiii şi angajaţii, aceştia revenind în imobil după ce s-a constatat că nu există niciun pericol”, a afrimat inspectorul şcolar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.