Consiliul Judeţean Argeş a cumpărat din fondurile instituţiei seturi de ghiozdan şi rechizite pentru peste două mii de elevi care anul acesta au început clasa pregătitoare în localităţile rurale din judeţ. Distribuirea pachetelor începe la aproape o lună de la deschiderea anului şcolar, iar miercuri, unul dintre vicepreşedinţii instituţiei a împărţit ghiozdane copiilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Consiliul Judeţean Argeş a început derularea programului «Primul Ghiozdan», cu sprijinul Inspectoratului Şcolar Judeţean Argeş.  Beneficiarii pachetului de rechizite şcolare "Primul Ghiozdan" sunt 2110 elevi înscrişi în clasa pregătitoare în unităţile de învăţământ din mediul rural din judeţul Argeş, în anul şcolar 2021-2022. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Adrian-Dumitru Bughiu, a fost prezent astăzi la Călineşti, unde a participat la distribuirea ghiozdanelor la Şcoala Generală Călineşti Vale şi la Şcoala Genrală Râncăciov Urlucea”, a anunţat, miercuri, Consiliul Judeţean Argeş, prin intermediul unui comunicat de presă.  
Consiliul Judeţean Argeş a alocat suma de 273.563, 56 lei, inclusiv TVA pentru cumpărarea ghiozdanelor şi rechizitelor.
Valoarea fiecărui pachet este de 129, 65 RON cu TVA şi cuprinde: caiet dictando, caiet de matematică, caiet de lucru comunicare în limba roâană, caiet de lucru matematică, caiet de lucru dezvoltare personală, mapă cu buton A4, etichete şcolare, acuarele, bloc desen, stilou şi două cartuşe, set de scris : o riglă, un creion, o gumă de şters, o ascuţitoare, set creioane cerate, set creioane colorate, penar.  
Cele 2110 pachete au ajuns deja în patru locaţii din judeţ, urmând a fi preluate de reprezentanţii primăriilor din fiecare localitate şi distribuite elevilor, precizează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.