Un bărbat din judeţul Argeş a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, fiind acuzat că a încălcat ordinul de protecţie care îi interzicea să se apropie de sora sa pe care o agresase anterior. El a intrat în locuinţa femeii şi a lovit-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un bărbat din comuna argeşeană Slobozia a ajuns în arest preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a agresat în repetate rânduri sora. Magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe numele său după ce acesta a încălcat un ordin de protecţie, informează, duminică, Poliţia judeţeană Argeş.
 
„Din verificările efectuate de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Rociu s-a stabilit că, în data de 25 mai, în jurul orei 15:30, un bărbat de 49 de ani, din Slobozia, faţă de care era emis un ordin de protecţie, conform căruia avea obligaţia de a nu se apropia la mai puţin de 30 de metri de sora sa, ar fi distrus geamul de la o uşă de acces în locuinţa acesteia şi ar fi lovit-o”, menţionează documentele poliţiştilor.
 
Argeşeanul este acuzat de comiterea infracţiunilor de nerespectare a ordinului de protecţie, violenţă în familie şi distrugere, speţa fiind instrumentată supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.