O autospecială din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş a fost implicată, duminică, într-un accident rutier produs pe drumul naţional 65A. Conform oficialilor instituţiei, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică după amiază, în jurul orei 16:00, pe drumul naţional 65 A.
 
„Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Costeşti, s-a stabilit că un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, din direcţia Ungheni către Miroşi, în împrejurări care vor fi stabilite din verificări, a intrat în coliziune cu o autospecială de poliţie din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Buzoeşti, aflată în serviciul de patrulare, condusă, regulamentar, în aceeaşi direcţie de mers”, a transmis Poliţia judeţeană Argeş.
 
Jurnaliştii locali au relatat că echipajul poliţiei oprise pentru control un şofer, moment în care autospeciala a fost lovită de un alt şofer.
 
În urma impactului, nu au rezultat victime. Niciunul dintre şoferii implicaţi în accident nu consumase alcool.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.