Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea deversează controlat, miercuri şi joi, o cantitate importantă de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmboviţa, fapt care va duce la creşterea debitului apei, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În aceste condiţii, populaţia a fost avertizată prin mesaj Ro-Alert, iar oamenii sunt sfătuiţi să nu staţioneze sau să campeze pe malurile apei, în unele zone.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit ISU Argeş, este interzisă staţionarea şi camparea pe malurile râului Dâmboviţa din localităţile Rucăr, Dâmbovicioara, Dragoslavele, Stoeneşti şi Cetăţeni, precum şi traversarea prin locuri neamenajate. 
 
ISU Argeş a transmis un mesaj de informare a populaţiei din aceste localităţi, prin sistemul Ro-Alert. 
 
Măsura a fost dispusă în condiţiile în care Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, anunţă deversarea controlată a unei cantităţi importante de apă de la Hidrocentrala Rucăr în râul Dâmboviţa, fapt care va provoca o creştere de debit şi zone ce vor impune restricţii pentru siguranţa cetăţenilor. 
 
Pompierii desfăşoară activităţi de monitorizare în zonele respective, menţionează sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.