Apele Române anunţă, luni, că aproape o tonă de resturi animaliere au fost descoperite pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi, pe malul râului Cotmeana, în judeţul Argeş. Este vorba despre deşeuri provenite din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine). Autorităţle au demarat o anchetă comună pentru descoperirea poluatorului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aproape o tonă de resturi animaliere împrăştiată pe o suprafaţă de 100 de metri pătraţi. Deşeurile au fost găsite în albia şi pe malul râului Cotmeana în zona comunei Cotmeana din judeţul Argeş de către echipa de inspectori de la Apele Române Argeş-Vedea şi reprezentanţii Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş. Din primele verificări, reiese că acestea proveneau din sacrificarea animalelor (bovine, caprine, ovine)”, a transmis, luni, Administraţia Naţională Apele Române.  

Aceştia anunţă că reprezentanţii administraţiei publice locale Poiana Lacului au intervenit în regim de urgenţă pentru îndepărtarea deşeurilor.  

În urma controlului a fost demarată o cercetare comună a Administraţiei Bazinale de Apă Argeş-Vedea, Gărzii de Mediu – Comisariatul Judeţean Argeş şi Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş, cu scopul identificării provenienţei resturilor de animale şi a celor care se fac vinovaţi de aruncarea deşeurilor. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.