Jandarmii argeşeni au întrerupt, în noaptea de vineri spre sâmbătă, o petrecere la care participau 20 de persoane şi care a fost organizată în incinta unui restaurant din Piteşti. Patronul localului a fost amendat. Amendă a primit şi un bărbat care a ieşit din carantină pentru a-şi înnoi paşaportul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În cursul nopţii trecute, jandarmii argeşeni au depistat, în municipiul Piteşti, un restaurant în interiorul căruia avea loc o petrecere privată la care participau 20 de persoane. Pentru această faptă administratorul societăţii comerciale a fost sancţionat cu amendă în valoare de 2.000 de lei iar petrecerea a fost întreruptă”, a transmis, sâmbătă, Inspectoratul de Jandar Judeţean Argeş, într-un comunicat de presă.
 
Sancţiunea aplicată administratorului localului nu este singura amendă aplicată în Argeş în ultimele ore pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândiri infecţiei cu SARS-CoV-s2.
 
Jandarmii care asigurau măsuri de ordine publică la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Înmatricularea Vehiculelor Argeş au identificat un bărbat din comuna Bascov care a intrat în ţară în data de 14 ianuarie şi se afla în carantină la domiciliu.
 
Argeşeanul a ignorat dispoziţia privind carantina şi a mers la serviciul de paşapoarte pentru a-şi reînnoi documentul. El a fost amendat cu o mie de lei, iar cazul său a fost anunţat Direcţiei de Sănătate Publică  Argeş pentru impunerea măsurilor suplimentare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.