Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier produs duminică după amiază în municipiul Piteşti, unde două autoturisme s-au ciocnit violent, unul dintre ele răsturnându-se. Patru dintre victime sunt cetăţeni turci.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică după amiază în municipiul Piteşti iar în urma primelor verificări poliţiştii informează că impactul a avut loc între un autoturism care a virat la stânga şi altul care circula din sens opus.
 
„Din verificările preliminare efectuate de către poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Piteşti s-a stabilit că, un bărbat de 54 de ani, din comuna Bujoreni, judeţul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 65 B, din direcţia A1 către Piteşti, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, în momentul efectuării virajului la stânga, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un bărbat de 36 de ani, din Piteşti. Ulterior, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat”, transmite IPJ Argeş.
 
În urma impactului, o femeie de 54 de ani, din Bujoreni, Vâlcea, pasageră autoturismul care a virat la stânga, a fost rănită. De asemenea, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 32 şi 46 de ani, pasageri în autoturismul care circula regulamentar au leziuni. Cei patru sunt  cetăţeni turci.
 
Toate cele cinci victime au fost transportate la spital.
 
Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cei doi şoferi au fost testaţi cu privire la alcoolemie, în ambele cazuri rezultatul fiind negativ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.