Doisprezece angajaţi din şapte centre ale Direcţiei de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2, alţi 23 de rezidenţi de la cinci centre medico-sociale fiind diagnosticaţi cu COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform bilanţului dat publicităţii marţi de Direcţia de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, din totalul de 925 de angajaţi sunt diagnosticaţi cu COVID-19 un număr de 12 angajaţi.
 
Trei dintre aceştia sunt de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Piteşti, alţi trei de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti, doi lucrează la Complexul de Servicii pentru Copilul în Dificultate Rucăr şi câte unu la Centrul de Copii ”Sf.  Andrei” Piteşti, la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copii cu Dizabilităţi Câmpulung, la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Tigveni şi la Complexul de Tip Familial ”Casa Noastră” Piteşti.
 
De asemenea, din totalul de 815 beneficiari, sunt confirmaţi ca infectaţi cu noul coronavirus 23 de beneficiari. Opt dintre aceştia sunt de la Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Bascovele, şapte sunt din Centrul de Abilitare şi Reabilitare pentru Persoane Adulte cu Dizabilităţi Călineşti, patru sunt rezidenţi în Centrul de Îngrijire şi Asistenţă Piteşti, trei dintre beneficiarii infectaţi sunt de la Complexul de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Piteşti, iar unu este de la Complexul de Tip Familial ”Casa Noastră” Piteşti.
 
Optsprezece dintre beneficiarii infectaţi sunt internaţi în spital, cei mai mulţi dintre ei fiind pacienţi de la centrele din Bascoavele şi Călineşti.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.