Peste 900 de sesizări ale abonaţilor casnici Enel erau încă nerezolvate, miercuri la ora prânzului, în judeţul Arad, echipele de intervenţie ale companiei nereuşind să rezolve problemele cauzate de furtuna de duminică, deşi se anunţase că toţi abonaţii vor avea electricitate cel târziu miercuri dimineaţă, însă 3.500 de familii nu au curent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform reprezentanţilor E-Distribuţie (Enel) Banat, la trei zile de la furtuna violentă care a afectat judeţul Arad, se înregistrează în continuare întreruperi în alimentarea cu energie electrică, “cu preponderenţă pe raza a 15 comune, fiind parţial afectate 11 linii de medie tensiune, 63 posturi de transformare şi un număr de 3500 de consumatori”, din cauza reţelelor de medie tensiune.

“E-Distribuţie intervine cu 22 de echipe proprii, alături de acestea desfăşurându-şi activitatea şi nouă echipe ale contractorilor. Mai înregistrăm în acest moment circa 900 de sesizări pentru întreruperi pe joasă tensiune, care sunt gestionate tot de echipele noastre”, precizează Biroul de presă al companiei.

Conform sursei citate, în judeţul Arad au fost numeroase cazuri de stâlpi de medie sau joasă tensiune rupţi, dar şi izolatoare sparte, conductoare rupte, copaci căzuţi pe linii, iar “lucrările pentru remedierea tuturor defecţiunilor se derulează în mod continuu, inclusiv pe parcursul nopţilor, în vederea reluării alimentării în cel mai scurt timp posibil.

E-Distribuţie nu a precizat când ar putea fi încheiate lucrările în Arad, deşi marţi, când mai erau neconectaţi la reţea 13.000 de abonaţi, declaraseră pentru News.ro că toate problemele vor fi soluţionate până la finele zilei de marţi.

Furtuna de duminică seara a afectat grav reţelele de distribuţie a energiei electrice din Arad, iar aproximativ 35 de localităţi cu un număr de 42.000 de abonaţi casnici au fost rămas fără electricitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.