Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate în zona PTF Nădlac 1, pe DN 7, coloana de autotrenuri fiind de câţiva kilometri, până în localitatea Nădlac, din cauza controalelor amănunţite ale părţii maghiare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii de la IPJ Arad transmit că agenţii sunt în trafic, pentru a dirija circulaţia şi a redirecţiona şoferii pe alte rute, având în vedere că partea maghiară face controale amănunţite, iar din această cauză s-a format o coloană de TIR-rui de câţiva kilometri la ieşirea din România.
 
”Recomandăm şoferilor să aibe răbdare, să amâne, dacă este posibil, plecarea sau să opteze pentru alte puncte de trecere a frontierei”, transmite IPJ Arad.
 
De asemenea, şoferii sunt îndemnaţi să consulte site-ul https://www.politiadefrontiera.ro/ro/traficonline/, pentru a afla timpii de aşteptare în alte puncte de trecere a frontierei din vestul ţării.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.