Poliţiştii din oraşul Chişineu-Criş au fost sesizaţi că în cadrul unei partide de vânătoare a avut loc un accident. Un bărbat a fost împuşcat accidental, ulterior acesta a decedat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În seara zilei de 19 februarie, poliţiştii oraşului Chişineu-Criş au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că, în cadrul unei partide de vânătoare autorizată, un bărbat de 41 de ani,  din Pâncota, a fost împuşcat accidental, cu arma de vânătoare a unui tânăr de 21 de ani, din Şicula, care lua parte la aceeaşi vânătoare", transmite IPJ Arad.
 
Bărbatul rănit a fost transportat la spital, însă, din cauza rănilor suferite, a decedat.
 
"Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru ucidere din culpă şi uz de armă, fără drept, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş", mai transmite IPJ Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.