Aproximativ cinci de persoane, membri ai unor sindicate afiliate Blocului National Sindical (BNS), dar şi reprezentanţi ai sindicatului din cadrul societăţii care asigură transportul public în municipiul Ploieşti au participat, joi seară, la o acţiune de protest faţă de cele mai recente măsuri adoptate de Guvern în domeniul fiscal

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Participanţii la protestul organizat la Ploieşti au mers în coloană, în ploaie, pe una dintre cele mai mari străzi din oraş, până în centrul Ploieştiului, unde s-au oprit în faţa Palatului Administrativ şi au scandat "Hoţii! Hoţii!".

Manifestarea a reunit aproximativ cinci sute de persoane, membri ai unor sindicate afiliate BNSl, dar şi reprezentanţi ai sindicatului din cadrul societăţii care asigură transportul public în municipiul Ploieşti.

Prezent la Ploieşti, liderul BNS, Dumitru Costin, a precizat că protestul se înscrie în calendarul acţiunilor sindicale, care va mai cuprinde sesizarea Avocatului Poporului, ” singurul care are dreptul de a sesiza Curtea Constituţională a României”.

”Prin demersurile pe care le facem, vrem să ţinem trează atenţia opiniei publice asupra acestui subiect pentru că unii lideri politici au impresia că după adoptarea de ieri a ordonanţei lucrurile sunt rezolvate”, a declarant Costin.

Acesta a precizat că lucrărtorii din România ăşi doresc să fie respectaţi şi trataţi corect".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.