Aproximativ 7,6 tone de deşeuri au fost adunate din Parcul Natural Văcăreşti, în cadrul unei acţiuni de ecologizare organizate de Primăria Capitalei, cu ajutorul voluntarilor. Primarul general, Nicuşor Dan, a explicat că nu este vorba despre gunoaie aruncate de vizitatorii parcului, ci despre deşeuri vechi, unele acoperite de vegetaţie, aruncate înainte ca Delta Văcăreşti să devină arie protejată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria municipiului Bucureşti arată, sâmbătă seară, într-o postare pe Facebook, că aproximativ 7,6 tone de deşeuri au fost strânse, în cursul zilei, cu ajutorul voluntarilor la acţiunea de ecologizare a Parcului Natural Văcăreşti.

”Mulţumesc sutelor de bucureşteni de toate vârstele care au răspuns apelului de a face curăţenie pe această suprafaţă mare de teren. Nu este vorba despre gunoaie aruncate de vizitatorii parcului, pentru că avem personal dedicat curăţeniei în zonă, ci este despre deşeuri vechi, unele acoperite de vegetaţie, aruncate aici înainte ca Delta Văcăreşti să devină arie protejată. Am preluat această zonă în urmă cu 3 ani şi am înfiinţat o instituţie care să se ocupe de protejarea florei şi faunei de aici – Administraţia Parcul Natural Văcăreşti”, afirmă primarul general, Nicuşor Dan.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.