Aproximativ 3.000 de persoane s-au adunat, în jurul orei 19.00, în Piaşa Victoriei, din Timişoara, pe platoul din faţa Operei, pentru a protesta pentru a patra zi consecutiv, iar grupuri de manifestanţi sosesc în această zonă din toate cartierele municipiului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu puţin timp înaintea orei 19.00, în Piaţa Operei din Timişoara se adunaseră aproximativ o mie de oameni pentru a protesta faţă de deciziile Guvernului, ei purtând steaguri tricolore şi pancarte cu mesaje la adresa Guvernului, însă fără să strige lozinci.

În jurul orei 19.00, grupuri de manifestanţi au venit din cartierele din nordul oraşului, în Piaţa Victoriei, dar şi din Complexul Studenţesc. Cei sosiţi au fost întâmpinaţi cu aplauze, dar şi cu Imnul Naţional al României.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La ora transmiterii acestei ştiri, aproximativ 3.000 de manifestanţi s-au adunat în Piaţa Victoriei din Timişoara, iar grupurile de oameni din cartierele oraşului continuă să sosească aici.

Organizatorii au anunţat cu o seară înainte mai multe puncte din cartierele Timişoarei unde sunt aşteptaţi să se adune protestatarii. Din aceste zone oamenii pornesc pe jos spre centrul oraşului, în Piaţa Victoriei, unde vor protesta în această seară faţă de deciziile Guvernului privind modificarea unor legi din domeniul justiţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.