Aproximativ 200 de persoane s-au adunat în Piaţa Revoluţiei din Arad, sâmbătă seară, pentru a protesta faţă de modificarea legilor Justiţiei. Manifestanţii au vuvuzele, steaguri şi pancarte, iar printre ei se află copii cu părinţi şi bunici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Protestul de la Arad a fost anunţat pe reţelele de socializare, iar organizatorii au solicitat şi primit autorizaţie.
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
Manifestarea are loc în Piaţa Revoluţiei, unde se află atât sediul Prefecturii, cât şi al PSD, locul fiind tradiţional pentru desfăşurarea protestelor.
În jur de 200 de persoane s-au adunat cu steaguri, fluiere, vuvuzele şi pancarte cu mesaje de susţinere a Justiţiei. Î
"În aceste zile este nevoie ca românii să fie uniţi şi să ceară în stradă în număr cât mai mare ca lupta împotriva corupţiei să nu fie slăbită de o mână de politicieni condamnaţi sau cu dosare, care ar face orice să scape", a spus o participantă, care şi-a adus la protest cei doi copii, o fetiţă de şase ani şi un băieţel de opt ani. 
Şi alţi copii au participat la acţiune, însoţiţi de părinţi sau bunici şi chiar de animalele de companie. A
cţiunea a fost autorizată pentru două ore, respectiv între 19,00 şi 21,00, însă zeci de arădeni s-au adunat în piaţă încă de la ora 18.00.
Alţi arădeni s-au organizat pe reţelele de socializare şi au plecat în Bucureşti, vineri, cu maşini personale, microbuze sau cu trenul, pentru a fi prezenţi în Piaţa Universităţii.
Protestul de la Arad este paşnic, nu se scandează, şi este supravegheat de poliţişti şi jandarmi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.