Aproape 500 de ploieşteni au ieşit din nou în stradă, luni seară, pentru a protesta la adresa Guvernului, manifestanţii mergând în două rânduri la sediul PSD, unde au fost întâmpinaţi de către tineri care purtau tricolorul şi pancarte cu mesajul: "Români suntem toţi".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manifestanţii s-au strâns şi luni seară, în parcul din centrul oraşului, iar în două rânduri au mers încolonaţi la sediul PSD pentru a scanda împotriva acestui partid.

Din incinta sediului PSD au ieşit câţiva tineri care purtau tricolorul şi pancarte pe care scria: "Români suntem toţi".

Între cele două grupuri, jandarmii au format o coloană astfel încât ele să nu interacţioneze. 

Ulterior, tinerii ieşiţi din sediul PSD s-au întors în clădire.

Şi de această dată protestatarii au adus cu ei pancarte cu mesaje împotriva Guvernului, unul dintre manifestanţi purtând o pancartă pe care scrie "Referendum să afle toţi că suntem neam de hoţi".

Pe monumentul dedicat eroilor Revoluţiei din 1989, amplasat în centrul oraşului, a fost montat un banner pe care scrie "Voi ne-aţi scos din casă-afară, acum piaţa-i casa noastră/ Nu ne veţi scoate şi din ţară/ Mama noastră, mama voastră".

De asemenea, pe monumentul eroilor un protestatar a pus o pungă cu făină, pe care a scris "Pentru Dragnea".

La ora transmiterii acestei ştiri, câteva zeci de ploieşteni continuă să protesteze paşnic în centrul oraşului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.