Aproape 1.200 de clienţi casnici şi non-casnici de pe mai multe străzi din Sectorul 5 din Bucureşti au rămas fără gaze naturale, joi, după ce, în timpul unor săpături realizate de o firmă, a fost avariată o conductă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”O companie terţă, ce executa lucrări de săpătură mecanizată pe strada Sergent Major Ion Nedeleanu din sectorul 5 al municipiului Bucureşti, a produs o avarie asupra unei conducte aferente reţelei de distribuţie a gazelor naturale. Ca urmare a acestui incident, pentru a pune consumatorii în siguranţă, Distrigaz Sud Reţele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă astăzi, 7 martie 2024, începând cu ora 13:15”, au transmis reprezentanţii Distrigaz Sud Reţele.

Potrivit sursei citate, sunt afectaţi 1.193 de clienţi casnici şi non-casnici situaţi pe străzile Sergent Major Ion Nedeleanu, Sergent Major Topliceanu, Dornească, Lacul Plopului, Novaci, Conteşti, Petre Ispirescu (între numerele 62 – 80), Câmpul Mare, Mihail Sebastian (între numerele 25 – 37) şi Calea 13 Septembrie (între numerele 223 – 229), din sectorul 5 al municipiului Bucureşti.

Echipele Distrigaz Sud Reţele intervin pentru a asigura remedierea avariei. Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienţilor afectaţi se va face în cursul zilei de joi, au transmis reprezentanţii companiei.

După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienţii simt miros de gaze, sunt sfătuiţi să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acţioneze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice şi, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.