Un angajat al Centrului de Detenţie Craiova a fost confirmat pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, a anunţat luni Administraţia Naâională a Penitenciarelor (ANP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Vă informăm că un angajat al Centrului de Detenţie Craiova a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Acesta a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul operativ, cu purtarea echipamentului de protecţie”, anunţă Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
  În conformitate cu prevederile metodologiei de intervenţie a sistemului penitencar, angajaţii identificaţi contacţi au fost scoşi din serviciu şi vor rămâne la domiciliu.
”Se menţine aplicarea măsurilor de prevenţie, inclusiv a monitorizării medicale a persoanelor internate, până la acest moment nefiind identificată simptomatologie specifică”, precizează ANP.
Administraţia Centrului implementează, de asemenea, recomandările Direcţiei de Sănătate Publică Dolj.   
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.