Angajatul Termocentralei Mintia, din judeţul Hunedoara, a încetat greva foamei, la cinci ore de la declanşarea acestei forme extreme de protest, după ce în cadrul societăţii a fost constituită o comisie care va analiza solicitările acestuia, dar şi ale colegilor săi care, joi dimineaţă, au refuzat să intre la lucru. După constituirea comisiei, şi aceştia au încetat protestul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Sindicatului Solidaritatea Hunedoara, angajatul Termocentralei Mintia, din judeul Hunedoara, a încetat, joi seară, greva foamei, la cinci ore de la declanşarea acesteia.

Decizia protestatarului a fost luată după ce la nivelul societăţii a fost înfiinţată o comisie care va analiza atât solicitările angajaţilor care au declanşat, la primele ore ale dimineţii, un protest spontan, cât şi cele ale bărbatului care intrase în greva foamei.

Şi angajaţii din schimbul întâi care au refuzat, joi dimineaţă, să intre la lucru nemulţumiţi că nu le-au fost majorate salariile de mai mulţi ani au renunţat, în cursul serii, la protestul spontan.

Angajaţii Termocentralei Mintia erau nemulţumiţi şi de faptul că nu au primit echipamente de lucru, fiind nevoiţi să le cumpere din banii lor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.